Nyheter

Møte i Rådgivende utvalg

Vi planlegger møte i Rådgivende utvalg 2. november på Segalstad bru. Møtet vil gå den andre halvparten av dagen. Innkalling kommer.

(Publisert:30.09.2020)

Nasjonalparkstyret på befaring Langsua 210920

Langsua nasjonalparkstyre befarte utvalgte steder i Øystre Slidre (Storeskag, Bjødnhølen, Beitostølen velkomssenter), i Nord-Fron (Veslefjell og Storhøliseter) og i Sør- Fron (Verksodden). Temaene var tilrettelegging og drift avstart- og informasjonspunkter, formidling og pågående konkrete saker. Styret har tidligere befart den søndre delen av Langsua. 

(Publisert:30.09.2020)

Elgen trekker

Posisjonene til de merkede elgene i regionen tikker jevnt og trutt inn. Trekkmønster kan du studere på www.dyreposisjoner.no. Ett eksempel ser du på søket som er gjort i dag for alle de merkede dyrene. Noen dyr trakk realtivt langt i løpet av våren, mens noen trakk mer begrenset omfang.

(Publisert:04.08.2020)

Nasjonalparkstyret på befaring - opplæring

Langsua nasjonalparkstyre gjennomførte en befaring i området Kittilbu - Holsbru - Liomseter - Lundsetra - Lenningen 22.06. Dette var en del av opplæringen for styret, og det var første gang det nye styret møttes fysisk. Videre opplæringen gjennomføres 17.08 sammen med styrene for Dovrefjell, Sølen, Rondane og Fulufjell.

(Publisert:07.07.2020 Sist endret:04.08.2020)

Forvaltningsplanen godkjent

Miljødirektoratet har nylig godkjent forvaltningsplanen for Langsua. Planen vil bli lagt ut på denne siden etter noe finpuss av teksten. Vi satser på å få til en god og lett måte å orientere seg i dokumentet.

(Publisert:07.07.2020)
Vis nyhetsarkiv