05.10.2017 Møte i Verneområdestyret for Trollheimen og åpent møte om besøksforvaltning

Storrindvatnet, Trollhetta og Rinnhatten
Storrindvatnet, Trollhetta og Rinnhatten, Foto: Morten Gåsvand

Plan for dagen:

Del 1.

Befaring Helgetunmarka – Innfallsport under utvikling Oppmøte på parkeringsplass Skavlia for start av befaringsdelen kl 09.30. De som kommer fra nord og vest anbefales å samkjøre fra Bolme Pensjonat i Rindal kl 09.00 Befaring med orientering om utførte og kommende planer for innfallsporten i Helgetunmarka ved ITrollheimen AS, Elwatch AS, turstigruppa i Rindal IL, grunneier, Verneområdeforvalter og Rindal kommune. Kort vei å gå ca 700 meter etter tilrettelagt sti – universelt utformet.

Lunsj underveis.

Del 2.

Møte på Bolme Pensjonat Møte fra 13.00 – 16.00 med ordinære møtesaker og foredrag fra NINA om resultatene fra brukerundersøkelsen i 2016. Foredraget er fra 15.-16.00 og åpnes også for deltakere til det åpne møtet (del3).

Del 3.

Åpent møte om besøksforvaltning av verneområdene i Trollheimen Møtet annonseres i Driva og Sør-Trøndelag avis og er åpent for interesserte fra alle Trollheimen kommunene. Grunneiere, reiseliv, organisasjoner m.fl. Det vil holdes et par korte innledninger etter foredraget fra NINA før møtet åpnes for diskusjoner og innspill til forvaltningen. Det vil i tillegg holdes et tilsvarende møte i Rennebu noe senere i høst. Forvalter vil også ha møter med grunneierlag og andre i løpet av høsten dersom ønsker det.

(Publisert:16.09.2017)